Piept de pui in sos picant

de Dya Daniela Andrei in Pui, 11 Mar 2011 | 4269 vizualizari

 

O reteta simpla, dar gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui,
  • 5 cepe potrivite,
  • 4 linguri de ulei, 
  • 2 pahare cu apa,
  • condimente dupa gust: chili, sare, rozmarin,
  • o cescuta cu sos de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos picant:

Spalam pieptul de pui, il feliem si il condimentam in functie de gust, dupa care il asezam intr-o tava de cuptor impreuna cu apa, uleiul si ceapa taiata julien. Punem tava in cuptorul incins pentru aproximativ 50 de minute, moment in care putem adauga sosul de rosii.  Lasam la cuptor pana cand pieptul de pui este bine patruns.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in aluat pufos cu bere